Nesze!szer

Egészséges fincsiség: Cerbona

2013. május 06.

Cerbona2012_szel_meggy_promo_vazl.jpg

Igen nagy kedvelői vagyunk a műfajnak. A müzli szeletesdinek. Fogyasztásilag és címke tanulmányozásilag is. Lévén, néhány évet eltöltöttünk az egészséges étkezés-sport aglomerációban... így tudjuk, milyen jó dolog elolvasni egy müzli szelet hátulján az összetevőket. Mert találni ott ám érdekességeket, ha nem tudjuk, melyik márkában lehet bízni! Mivel már itt is számosszor eldaloltuk, hogy életünk nem a nyolc óra iroda, nyolc óra pihenés, nyolc óra barátok közt szentháromság alatt zajlik, gyakorlatilag egyfolytában rohanunk. Steakes egyházba menni (by Lakatos Márk), nem mindig van idő, de az éhség azért gyakran felüti a fejét. Így a táskánkban mindig lapul egy-két müzli szelet. Igazság szerint mi azt kedveljük, ami kicsit extrább. Legyen piros gyümölcsös, vagy kókuszos, de ne legyen benne se tartósítószer, se színezék. Mert elég, ha a város porát elnyeli a szervezetünk, nem kell még plusz káros dolgot bevinnünk. A Cerbona termékeit ismerjük eléggé, ezért gondoltuk, hogy ajánljuk nektek. Dolgoztunk már velük sok évvel ezelőtt és sosem csalódtunk sem a termékekben, sem a szakemberekben. Szeretjük, hogy van olyan, amiben egyáltalán nincs hozzáadott cukor, a csak a természetes gyümölcs édessége. Méz is szerepel a finomságokban és úgy adják az energiát, hogy nem csokival tömjük ugye magunkat. A jó kis magok pedig kellenek, mert tele vannak vitaminnal. Reggelire is szoktunk müzlit fogyasztani, persze, mi elve furák vagyunk, mert simán benyomjuk tej nélkül is... de olyan finom! Mondjuk, ha éppen valamiért csontinak kell lennünk (van ugye olyan ruha, ami nem engedi a hurkácskákat), akkor rámegyünk a cukormentes darabokra és azon élünk rohangászás közben.

cerbona csomag.png

Mondjuk, elég gáz, de nem tudtuk, hogy a Cerbona 25 éves. Valahogy fiatalabb márkaként élt a fejünkben, hisz hol volt még 20 éve az egészség kultúrája?... ugye. Na, mindegy, ez a mi gondunk. Lényeg, hogy a Cerbona most lett 25. És nem bulit tartanak, bár az is lehetne, akár Pelyhek közt címmel, hanem ITT - a facebookon indítottak el egy tök jó (mag jó?) játékot. Ékszereket lehet nyerni, meg bevásárláshoz trendi kis szatyrokat, és öt iPad minit is. Mi ez utóbbira hajtunk most. A vásárlás után a kódot kell csak feltölteni, nem bonyesz a cucc. És mondjuk nem is olyan nagy gond, ha nem egy-két szeletecske pihen a táskánkban, hanem három. Úgyis megesszük uzsira, vagy két tárgyalás és postolás között a Nyugati-Oktogon tengelyen... Egyébként a kávés szeletet kóstoltátok már? Na, az elég ütős szerintünk - akár mellé egy kis tejjel... valahol kell még lennie egynek a táskánkban! Nyammmi!

cerbona kókuszos.jpg

cerbona piros gyümis.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr385252949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása