Nesze!szer

Nyerj tőlünk jegyet a Hipnotizőr című filmre!

2013. április 15.



hipnotizor2.jpg

Érzed, hogy elnehezülnek a tagjaid? Érzed, hogy ólmos fáradtság lesz úrrá rajtad? Érzed, hogy ugrálnak a betűk előtted? Érzed, hogy jössz velünk moziba? Oké, bevalljuk, épp hipnotizálunk téged. Ugyanis a Hipnotizőr című film premier előtti vetítésére invitálunk. A film megint a nem pite kategória, nem véletlenül 16-os az a karika sem. Egy holttest megtalálásával kezdődik a sztori. Ennek az egyszer volt férfinak a családját ugyanolyan kegyetlenséggel mészárolták le, a nyomozók tehetetlenné válnak és segítségül hívnak egy külső szakértőt. Itt jön a hipnitizőr a képbe! Erik, a valaha elismert ám mára megbélyegzett hinpoizé csak vonakodva hajlandó segíteni a családi mészárlás egyetlen túlélőjén, az élet-halál között lebegő tinédzserfiún.

Egy megszállott nyomozó kitartó munkájának köszönhetően azonban lassan körvonalazódnak a gyilkosság rejtélyes körülményei, és egy rég elfeledett családi titkokra is lassan fény derül. (És nem a tuti almás pite receptjére!) Lasse Hallström (akit egyébként imádunk, a Csokoládé hát az egy csoda volt!) legújabb svéd krimijében tökéletesen megfér egymás mellett a misztikus bűnügyi szál és a régi sérelmekből kibontakozó családi dráma. Mi kíváncsiak vagyunk rá. Te? 

 

A Hipnotizőr április 25-étől láthatjátó a moziban, de velünk már április 24 -én este megtekintheted a Westendben. 19 óra a kezdet, van 5 db páros jegyünk. És mit kell a nyereményért tenned?

1. Osszad meg és lájkold kérjük ezt a postot.

2. A facebook oldalunkon a post alá írd oda, te milyen filmet láttál Lass Hallströmtől! (Innen puskázhatsz esetleg)

3. Semmi más teendőd nincs, idejében szólunk, hogy ki jön velünk mozizni. Hajrá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr655223671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csasziga 2013.04.17. 16:12:52

de megnézném!!mikor sorsoltok? csak h tudjak koncentrálni épp akkor :P <3 császár gabi

beautyka 2013.04.17. 19:37:31

@csasziga:
Oh, hát így egészen konkrét időpontot nem tudunk mondani, de hétvégén azért koncentrálj! Szép estét!
süti beállítások módosítása