Nesze!szer

Vidám vasárnap

2013. április 14.

 

 

csaj a hídon kutyával.jpg

 

Volt egyszer egy 17 éves srác, aki az anyukájával élt és rákos volt. Egy napon sétálgatott a városban és az egyik zeneboltban meglátott egy nagyon szép lányt. Bement, de nem tudott megszólalni. A lány megkérdezte tőle: segíthetek? Erre ő nem is nézte, hogy milyen cd-t vett ki és mondta, hogy ezt kéri. A lány kérdezte, hogy becsomagolja-e, mondta a srác: Igen. A lány bement a raktárba és becsomagolva adta át a cd-t. És a srác onnantól kezdve naponta vett egy cd-t.

Egy idő után vett egy szekrényt a sok cd-nek. Még meg akarta hívni a lányt, de nem, úgyhogy egyik napon otthagyott egy cetlit a boltban a telefonszámával. Amikor a lány felhívta, a srác anyukája vette fel, és elmondta, hogy a srác épp aznap meghalt. A lány mesélt a cd-kről, és a nő megtalálta a szekrényben a sok-sok cd-t becsomagolva.

Kibontott egyet és talált benne egy üzenetet: nem megyünk valahová szórakozni együtt? És minden cd-ben ugyanaz az üzenet volt. Csak a fiú nem volt elég figyelmes, nem olvasta el.

Ha szeretsz valakit, mondd meg neki, mielőtt túl késő lenne. Ne félj kifejezni önmagad. Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra. Mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lehet.

Ragadd meg a napot, soha ne sajnálkozz. És ami a legfontosabb: maradj közel barátaidhoz, és családodhoz, mert ők segítették abban, hogy azzá légy, ami ma vagy. Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg a napjaidat, melyek száma bármilyen sok is jusson - véges. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985220582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása