Nesze!szer

Okos fogkefe: Oral-B Triumph

2013. április 09.

Oral-B PC 5000 Triumph_new D34_product shots_hr (5).jpg

Megokosodott a fürdőszobánk néhány napja. És nem egy professzorral költöztünk össze. Egész egyszerűen lett egy új fogkefénk. Egy okos fogkefe. Illetve több is. Az Oral-B elektromosát köszönthetjük a fürdőnkben, a legújabb típust, az 5000-est. Naggggyon durva. Fogmosás függőek lettünk azóta. 3D-s rendszerrel működik ugyanis. Teljesen új dimenzióba helyezte fogsorunk pucolását. ÁtFogóan megreformálta! 

Tanulmányoztuk az elektromos fogkefe piacot és láttuk, hogy az Oral-B kiemelkedő. A legszuperebb, hogy van hozzá egy szép kijelzős ketyere is. Ez döbbenetes konkrétan. SmartGuide vezeték nélküli kijelző hivatalosan. Amikor mosod a fogadat és lejár az idő, mert ugye beállítottad az üzenőmódot, megjelenik egy mosolygó fej, hogy tudjad: készen vagy! És még arra is figyelmeztet, ha túl erősen sikálsz. Egyébként meg egy digitális óraként funkcionálhat a fürdőszobában, igen pöpec. Maga a fogkefe cserélhető ugye, attól függően, mit is szeretnél. Kicsit fehérítenéd a fogsort? Arra is ott a megoldás. 5 üzemmód is van ugyanis: napi, mélytisztítás, érzékeny fog tisztítása, fehérítés és masszírozás. Ha feltöltöd az akkumlátort, amin nagyon jól néz ki, hogy látod a telítettségi szintet is, akár 10 napot is bír töltés nélkül. Tehát, ha utazol, nem kell cipelni a töltőt vele. Annyira jól dolgozik a szerkezet, hogy percenként akár 48 000 mozdulatra is képes (sima fogkefével ez a szám maximum 700!) Van rajta nyomásérzékelő is, és világít egy piros lámpa, ha túl erősen nyomod. Ez velünk úgy általában elég gyakran megesik, a régi változatú fogkeféink elég gyorsan végezték a szemetesben. Már kipróbáltuk az 3D White fogkefét is. Picit féltünk azért, mert a fogfehérítés nem mindig mentes a fájdalomtól, de ez teljesen kíméletesen bánt velünk és látható is a változás, mosolygunk is, mint a vad alma.

Szóval, egész egyszerűen imádjuk ezt a Triumph modellt, de szerintünk megértitek. Ez egy olyan hosszútávú befektetés, ami az egészségünk és szépségünk érdekében is igen fontos. És amilyen makacsak vagyunk, simán visszük magunkkal majd, bárhová utazunk is! Fogas kérdésekben sem ismerjük a kompromisszumot és kész!

( A Nesze!szer a Procter & Gamble felkérésére tesztelte a készüléket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr185212128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csasziga 2013.04.17. 16:11:21

elfigadnám :P játszom is érte! üdv: császár gabi
süti beállítások módosítása