Nesze!szer

Aranyos csillogás világos bőrre

2013. április 04.

New_Honey_Bronze_Hybrid_Golden_HR_INOILPJ021[1] (1).jpg

Tavaly nyáron lett oltári nagy szerelmünk a Body Shop száraz olaja. Az illata elképesztően finom és különleges. Édesen mézes és virágos. Az a fajta termék, amit direkt alig használtunk, nehogy hamar elfogyjon. Az igazi kincs kör tagja. Viszont problémásnak találtuk, hogy sötét bőrre volt igazán jól használható. Gyönyörű csillogást adott, de bizony, ahhoz már kellett alapnaka barnaság. Most májustól megtalálod a boltokban a világos tónusú időszakra is a megfelelőt. Elképesztően puhítja a bőrt és selymességet ad. Kivágott ruhához, dekoltázs fölé és a kulcs csontra kenve bombasztikus fényt ad. Gyakorlatilag parfüm sem kell mellé. Az egyik legjobb befektetés, mert simán kihúzod vele az egész nyarat. És így tuti, hogy csillogó lesz! 

The Body Shop Honey Bronze Shimmering Dry Oil 200 ml - 6 590 Ft

Ps: Akkor itt is köszöntetnénk a Body Shopot, amely pontosan egy esztendeje nyitotta meg első üzletét Magyarországon! Happy Birthday! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr345189564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása