Nesze!szer

Magyarország - én így szeretlek!

2013. március 28.

prada-candy-film.jpg

Érdekes nap ez a mai. Három magyar vonatkozású dolgot is találtunk, amire büszkék lehetünk. Soroljuk is!

Az első, hogy írtunk nektek a Prada Candy új illatáról és a reklámról is. Na, kiderült, hogy ezt a Csepeli Munkásotthon egykori színháztermében forgatták és még a Párisi udvar is felbukkan benne (köszi glamouronline!). Az általunk igen kedvelt sminkes guru, Gera Panni dolgozott benne és Nagy Viktor fodrász is, róluk is olvashattatok már a blogon. Megmutatjuk megint a filmet, hátha elfeledted tegnap óta Roman Coppola és Wes Anderson alkotását.

Jöjjön a második hír. A Time különleges címlappal jött ki. A melegházasságról szól a borító. Ezt pedig nem más fotózta, mint Hapák Péter.  Ő korábban is dolgozott már a magazinnak. Hurrá!

times hp.jpg

Következzék hát a harmadik magyar vonatkozás is.  A világhírű modell, Isabeli Fontana a brazil Morena Rosa márka arca. Ettől még ugye nem ugrunk hátast. Ám el is készült a kampány. Mi pedig mutatunk belőle néhány képet. Ugye, felismeritek a helyszíneket?! 

IsabeliMorenaRosa6.jpg

IsabeliMorenaRosa7.jpg

IsabeliMorenaRosa12.jpg

IsabeliMorenaRosa5.jpg

IsabeliMorenaRosa4.jpg

IsabeliMorenaRosa20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr85177934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kimura 2013.03.29. 12:19:23

ezek a fontánás divatképek szerintem rettenetesek, egyszerűen nem értem ezt a stílust, lehet ennél sokkalta sokkalta igényesebbet, nem ilyen agyonretusált szemetet

példa: www.facebook.com/media/set/?set=a.10150452026146555.366976.182143796554&type=3
süti beállítások módosítása