Nesze!szer

Jimmy Choo Flash-ünk van!

2013. március 17.

Natasha-Poly-Steven-Meisel-Jimmy-Choo-Flash-00.jpg

Ebbe az illatba egy barátnőnket szagolgatva (tuti, hogy előző életünkben kutyák voltunk!) szerettünk bele. Rögtön kérdőre is vontunk: mi ez az újdonság? Na, kiderült, hogy nagy szerelmünk, a Jimmy Choo márka második variációja ez, ami rabul ejtett bennünket.

Sandra Choi kreatív igazgató szerint „a FLASH az izgalom nagyszerűhullámáról és arról az erőről szól, amit a nő érez, ha egy pár szexi cipőt vesz fel. A parfüm karaktere, mely egyszerre szenvedélyes és pezsdítő, tökéletesen visszaadja ezt az érzést.” Nekünk olyan magabiztos és virágos, ezt mondanánk rá. Egyébként rózsaborssal, mandarinnal és eperrel nyit. majd jönnek a fehér virágillatok, ezek a legerősebbek. Tubarózsa, jázmin és liliom. Majd a fás, púderes alap zár. Ja,  az üveget egy 1970-es években készített modernista csillár ihlette. Mondjuk, az biztos, hogy elég meggyőzően játszik a fénnyel és olyan kis építészeties hatást kölcsönöz a dolognak. Nem rossz, na... A kampányt Steven Meisel fotózta, róla szóltunk már igen sokat. Az arc, illetve fizimiska Natasha Poly hozzá. Ha ezt az illatot választod, tudjuk, nem félsz a határaid feszegetésétől! (Mondjuk úgy általában azért ez megéri!) Szóval: bátor csajoknak javallanánk!


Jimm Choo Flash - 100 ml 29 990 Ft, 60 ml 21 990 Ft,  40 ml 13 990 Ft (a Douglas üzletekben juthatsz hozzá)

jimmy flash2.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr375134412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása