Nesze!szer

Bódottá a száraz hajnak!

2013. március 10.

lush happy happy joy.jpg

Na képzeljétek, hát a mi hajunk örül nagyon. Lett ugyanis egy új barátja. Egy Lush hajkondicionáló. Először megijedtünk az erős illatától, mert ugye ez hajparfüm is egyben. Neroli, rózsa, grapefruit, rózsafa, narancsvirág és benzoin. Nekünk a rózsa és a narancs jött át első szippantásra leginkább, de mégse olyan erőteljesen, mint a Nagyi testvérén a kölni anno. (Ő ugyanis még csak a sarkon fordult be, mikor jött hozzánk vendégségbe és már éreztük, Joli néni nem fukarkodott a rózsavirágos illatosítással!). Szóval: bevetettük az új cuccot tegnap a hajmosásnál. A mandulatej jó, hogy szerepel benne. Adta a kondicionálást. Féltünk először, mert igen sűrű a massza, szerencsétlenkedtünk is kicsit, de sebaj. Aztán már megugrottuk a műveletet, semmi gond nem volt, pedig elég krémes és sűrű a termék. Tényleg, olyan, mint egy gyümölcsös krémes! Na, végre rájöttünk, mire hasonlít. Szóval. Naggggyon jót tett a hajunknak! Új életre keltette, ami azért elég nehéz dolog, lévén, szalmabábú a tincseink ascendense mostanában. Szeretjük. Nem olcsó, de megéri a befektetést típusú hajhászkodás. Meg egyébként is menő ez a hajparfüm dolog, nem?!

Lush Happy Happy Joy Joy hajkondicionáló 250 gr - 7 590 Ft, 100 gr - 3 790 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585123745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kisisa 2013.03.10. 19:00:11

Nos..igen..az árára kigúvadtak a szemeim..

blckrainbow 2013.03.11. 10:05:19

'kicsit' drága és kétlem, hogy sokkal sokkal jobb lenne, mint egy olcsóbb termék. ugyanúgy kimosod a hajadból a végén ...
süti beállítások módosítása