Nesze!szer

Gucci egyesület a nőkért!

2013. március 06.

gucci2.jpg

Beyoncé Knowles, Salma Hayek és Frida Giannini összefogtak, hogy a Gucci közreműködésével elindítsanak egy globális mozgalmat. A neve: CHIME FOR CHANGE. A kezdeményezés célja, hogy lányok és nők milliói összetartsanak és egymás inspiráló történeteiből erőt merítve valósítsák meg álmaikat - tanulhassanak, dolgozhassanak,  és sok országban végre nagyobb jogokat élvezhessenek. "Mindig is erős késztetést éreztem, hogy kiálljak a nők esélyegyenlőségeiért. A lányoknak már egészen kis koruktól meg kell tanítani, hogy erősek és bármire képesek azért, hogy megvalósítják álmaikat."  mondta Beyoncé. "Kizárólag rajtunk múlik, hogy változtassunk a statisztikákon. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen női egyesület tagja lehetek, akiknek bátorságából erőt meríthet a következő generáció." - tette hozzá.
gucci1.jpg
A Chime for Change promo videója is elkészült, amelynek narrátora Salma Hayek, az aláfestő zene pedig Beyoncét dicséri. "Hiszem, hogyha együtt összefogunk, akkor képesek vagyunk változtatni a történelem menetén és a nők több lehetőséget kapnának, hogy saját hasznukra fordíthassák képességeiket és tehetségüket." - nyilatkozta Salma Hayek. A kezdeményezéshez nevét adta még Julia Roberts, Meryl Streep, Jada Pinkett Smith, Francois-Henri Pinault (Salma Hayek férje), Sarah Brown és férje Gordon (ő volt az Egyesült Királyság miniszterelnöke), valamint Arianna Huffington (ő a The Huffington Post tulajdonosa). "Jelentős pillanathoz értünk a történelemben a lányok és a nők erejét tekintve - itt az idő a változtatásra!" - tette még hozzá Frida Giannini, aki egyébként a Gucci kreatív igazgatója. Alább nézzétek meg a videókat és csatlakozzatok ITT a Chime for Change közösségéhez ITT, mi már megtettük. Hajrá csajok, eljött a a mi időnk!
Nesze!Dia

gucci3.jpg
gucci5.jpg
gucci6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr125119350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása