Nesze!szer

(Csokis) keksz a lelke mindennek

2013. március 05.

Csokivánság big.jpg

Az van, hogy írtunk már róla. Esszük. Szeretjük. Na jó, inkább rendszeresen fogyasztjuk, mert imádjuk. Semmi mű dolog, semmi felesleges izé, minden az, ami. Igazi mandula, igazi vaj, igazi csoki. Ja, kekszekről beszélünk éppen, ha nem lenne világos. Szombaton újra vizitáltunk a La Delizia kekszmanufaktúrában. Ültünk a kis romantikus környezetben és nassoltunk. Hát, adta a csodálatos ízeket megint ez a dolog. Csokis-chilis macaront ettünk, narancsos kekszecskéket, meg sok sósat. Rozmaringosat is. Goudás sajtos egyébként a kedvencünk. Az verhetetlen. Ja, és olyan keksz is van ám, ami laktózmentes. Mert ugye ez most sokaknak fontos. És nyírfacukorral is készülnek finomságok, ha épp diétázol. Szerintünk ne hagyd ki. Mi sem véletlenül lettünk függőek tőle. Jókai utca 13. Jártál már náluk?

(A La Delizia kekszmanufaktúra facebookos oldala ITT, csütörtökön pedig baba-mama program, animátorral, hogy te tudj a barátnőddel beszélgetni!)

Tarte-au-chocolat-final.jpg

delizia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr385116581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2013.03.06. 15:58:13

Kedves hely, guszta dolgokkal.
süti beállítások módosítása