Nesze!szer

OlvasóNapló: Bodza Bisztró

2013. február 26.

bodza bisztró.jpg

Ez a könyv pontosan olyan, amilyen a borítója. Cuki és stílusos. A hétvégét vele töltöttük, igaz, a család némileg morgott, de sajna, nem tudtuk letenni a regényt - és nem is akartuk. Papp Diána regénye kedves, romantikus olvasmány, de nem marad a felszínen, azért komoly lelki dolgokat is megkapirgál.

A történet főhőse Petra, aki ügyes, szorgalmas és városi lány, így mondanánk, ha fantomképet kéne rajzoljunk. (Ja, kézügyetlenek vagyunk, na mindegy!) De térjünk vissza Petrához. A főhősnő a történet elején, picivel az Isten háta megett örököl egy éttermet. Szó szerint nem tudja, hogy ezt a műfajt eszik, vagy isszák egyáltalán és hogyan lehet facebook és leárazaások nélkül élni. Pedig a faluban még térerő is kizárólag mutatóban van, persze, akciós, mert csak a kamrában adja a jelet. Valahogy így kezdődnek Petra kalandjai és bonyodalmai. Szerencsére, mindvégig sok étellel és szerelmi afférral is tarkított a történet útközben, amíg a lány hazatalál. Illetve afférokkal, mert többes a szám. Gyurival, Palival színesített a sztori és a Young nevű férfival, akinél meggyőződésünk, hogy egy bloggerről mintázta az írónő a figurát. (Kérésre privátban elküldjük, kire gondoltunk!)

Szumma szummáron ez egy nagyon-nagyon lelket melengető történet. Ha szeretted a Szerdán habcsókot, ezt még jobban fogod kedvelni! Pontosan tél végére, a női léleknek gyógyírt jelentő finomság ez. Van benne fanyar humor, de szerencsére cukorkával megdíszítve. És, ami ilyen könyveknél szokatlan, a végén elérzékenyülés is várható. Velünk megesett ez az eset.

Ajánljuk azoknak, akikből még nem halt ki a romantika, sőt, receptre írnának fel magunknak még többet belőle. Remek csajos olvasmány, bodza szörpöt javallunk hozzá! És nem cukormenteset...

Papp Diána: Bodza Bisztró (21. század kiadó)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr825105192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

némafilm 2013.02.26. 13:46:56

ennyire nem kellene alulértékelni a női lelket... ennél még az is hasznosabb, ha pletykalapot olvas az ember, pedig az sem semmi:D

beautyka 2013.02.26. 14:16:42

@némafilm:
Megmondjuk az őszintét, mi most a már sokszor igen nyamvadtnak tekinthető tél végén nem a Háború és békére vágytunk...ezt adta a női lelkünknek a felüdülést!
Szép napot!
süti beállítások módosítása