Nesze!szer

SOS randi és hogy néz ki a kezem!!!

2013. február 19.

brigi köröm3.jpg

Van olyan ugye, hogy nem számítunk rá... megcsörren a telefon, fülig ér a száj... randi lesz! És akkor a körmünkre nézünk...Ha már rendszeresen járunk egy kézápoló szakemberhez nincs is kérdés csak időpontot kell egyeztetni és szépülhetünk. Azonban ha sem időnk, sem körmösünk, akkor se feledkezzünk meg a kezeinkről sőt a lábainkról sem.
Figyeljünk hogy a stílusunktól és egyéniségünktől neelütő körmöket válasszunk, ha első randi akkor részben a körmeink alapján is megítélhet minket a jövendőbeli, illetve feszélyezhet minket hogy valami olyat viselünk ami nem is mi vagyunk. Kezdjük a körmöt körülvevő bőr (cuticulla) ápolásával. Fürdés után egy fültisztító pálcikával nem durván tologassuk fel, ha szükséges vágjuk le (ezt inkább bízzuk szakemberre). Figyeljünk, hogy lakkozás előtt ne használjunk zsíros ,olajos termékeket , mert a lakk idő előtt le fog jönni. Ha ez nem megoldható a test és hajápolás miatt, nincs veszve semmi, csak lakklemosóval töröljük át a körmöket. Amennyiben ezt kell tennünk figyeljünk, hogy maradéktalanul elpárologjon a szer. Felkészült lányok neszeszerében polírozó is akad, ha szépen átpolírozzuk a körömlemezt, nem lesznek rajta pici barázdák. Ezekbe, ha nem törődünk velük, kiszedhetetlenül bemegy a körömlakk. Ennek pedig nem örülünk ugye.
opi lakk.jpg
Jöhet is a lakkozás!
A lakkok széles skálán mozognak mind árban, mind minőségben.Nagyon kedvező árú például a DM-ben kapható SHE (500-600 Ft) általában divatot és szezont követő színeket találunk. Lakk javító ceruzát is kapunk tőlük, nem rossz.  Jó szolgálatot tud tenni ha kapkodunk és a bőrünkre is kerül festés közben. Az OPI kevés helyen beszerezhető, nagyjából 2500 Ft felett indul, viszont fantasztikus árnyalatai vannak és remek  minőségű. Magasabb árkategória a MAC (Váci utcában, WestEndben ,Arénában, Alleban találjuk) divatos élénk és klasszikus színeket is találunk, az ecsetük megoldása is szuper.  Mindenképpen használjunk fedő lakkot, érdemes gyors szárítót választani, tartósabbá kopás állóbbá teszi a lakkozást, sőt egy esetlegesen gyengébb  minőségű lakkot is fényessé varázsol.
Már csak a bőrápolás maradt.Vásárolhatunk pipettás vagy ecsetes bőrápoló olajat 800-1000 Ft. Amennyiben szeretnénk teljesen természetes alapanyagot használni, a néhány  száz forintért kapható mandula olajat válasszuk.Ezt a körmöt körülvevő bőrre cseppentsük és amíg türelmünk engedi, hagyjuk beszívódni.
Kész is vagyunk hogy elsöprő sikert arassunk. (Szerintünk mindjárt megcsörren az a telefon!)
Brigi oldala ITT, ha szép körmökre vágytok a nagy találkozás előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr325087499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása