Nesze!szer

Nyerjél szuper Thomas Sabo karkötőt!

2013. február 06.

silver thomas sabo.JPG

Hol volt, hol nem volt... nem is olyan régen született a facebookon egy oldal, Silver Islands Buda a neve. Ezt az oldalt olyan emberkéknek hozták össze, akik szenvedélyesen szeretik a márkás ékszereket és órákat. Például - nekünk! Thomas Sabo, Pandora, NOMINATION Italy, Cruciani, STORY by Kranz&Ziegler, ICE Watch és nem utolsó sorban Michael Kors.... ilyenekre gondoltunk például. És mi ezzel az oldallal most szövetkeztünk. Hisz ők szeretnének időről-időre majd új információkat adni nektek és játékokat is indítani. Lényeg, hogy képben legyetek mindig a hírekről, mindenki előtt az újdonságokról és lássátok a sok szépséget. Így most indítunk közösen egy játékot velük. Február 13-án éjfélig megy a móka. Nem más a tét, mint egy Thomas Sabo Sweet diamonds collection karkötő, obszidián, 0,013 karátos brillberakással. Nem mellesleg 925 sterling silver a dísz, ha értitek, mire gondolunk. Mondjuk, mesés darab ez így szettben, az egészen biztos. Mi már fogtuk a kezünkben. Illetve, megcsodáltuk a csuklónkon is... hát, azóta kicsit nehéz nekünk, mert brutálisan jól mutat rajta. (Ezen a ponton reménykedünk, hogy a környezetünkben található férfi olvassa esetleg eme postot, közeledik ugyanis Bálintnak az ő napja....)Tényleg.

Akkor ismertetnénk, mi is a teendő a szuper trendi Thomas Sabo karkötőért.

1. Tetszikeld a Silver Islands Buda facebookos oldalát! ITT teheted meg!

2. Ugye, a Nesze!szernek már rajongója vagy? Ha nem, kérünk: ITT csatlakozz a követőink közé.

3. Kommenteld a facebookon a post alá a Nesze!szer oldalán, mihez is gondolnád viselni ezt a Thomas Sabo ékszert, melyet a Silver Islands Buda jóvoltából sorsolunk ki.

Valentin reggelén már ismertetjük is, ki az a szerencsés, aki csuklóján viselheti ezt a szépséget. Szív küldi szívnek, a Silver Islands Buda és a Nesze!szer jóvoltából. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr485066245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása