Nesze!szer

A kreatív márka: Anatomicals

2013. január 23.

anatomicals anti-stress face mask.JPG

Láttuk már, de nem ismertük. Sommáznánk a márkához fűződő eddigi viszonyunkat. Viszont most rátaláltunk az Anatomicals-raa Douglasban és kutatni kezdtünk, honnan is jött ez a sok színes flakonka. Tök jó a történet. Játékos és kreatív. 2005-ben alapította két egykori reklámszakember, Paul és Gery Marshall. Igazából a csomagolás fogott meg bennünket, meg a szövegek rajtuk. Mondjuk a példát: we only want you four your body és ilyen is: we never forget a face memorably good daily moisturiser. Szóval, minden kis egység csupa vicc, nagyon helyes kis rajzzal és jópofa mondással a hátulján. Régebben csak testápolási termékeiket lehetett venni nálunk, de most már itt az arcápolási vonal is. Felvették tesztelő alaphelyzetet vásárlás után a fürdőszobában.

HottieTottie_Moisturiser.jpg

Ahogy kipróbáltuk, azt kell mondjuk, ez a cucc tényleg élmény. Kedvencünk lett a Hottie Tottie is never spotty, here zitty zitty miawow Face Scrub - amely tulajdonképpen egy tisztító és ápoló arcradír. Könnyű peeling, szeretni fogod (150 ml - 1 890 Ft). Van ilyen kis tasakos kiszerelésű maszkjuk is három változatban, teljesen rendben vannak. Nem mentünk világgá az illatától, de baj sem volt a mélytisztítóssal. Igaz, mire megtaláltuk, hogy alul van a feltépés helyét bejelölő izé, már kerestük az ollót a konyhában. Na most 15 ml 290 Ft-ért teljesen barátinak mondanánk. Az anti-stressz csokoládésat nagyon tudjuk ajánlani, a lelkedet is felüdíti, nekünk is jót tett. Ha ügyesen beosztod, két alkalomra is elég. A nedvességpótló arckrém is érdekes, ott az utasítás az, masszírozd el a nedves bőrön, aztán mossad le. Gyorsan felszívódik és fini az illata, orchidea van benne (50 ml - 1 890 Ft). Szerencsére (vagy nem?) nem virágoztunk ki tőle, de feszesebb lett az orca. Vannak ajakápolóik is, azokat még nem próbáltuk, meg a szemkörnyékápolót sem. Viszont a kinti oldalakon láttuk, hogy hajápolási dolgaik is vannak, azokra is nyitottak lennénk itthon. Ha jó az angolod, olvass bele a dobozok felirataiba a Douglas-ban, jókat fogsz mosolyogni! Hazavitelre is ajánljuk, mert a poénos külső hasznos belsőt takar. Szerintünk kezdj egy tasakos maszkkal, aztán onnan építkezhetsz, ha neked is bejön a márka!

anatomicals memorably.png

Cleansing face mask sachet1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995025953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása