Nesze!szer

Panthenol sampon és balzsam teszt

2013. január 08.

pantenol teszt nyitó ff.jpg

Új sampon bevetésére adtuk a fejünket. Lévén évszázadok óta festés, így igényli a törődést. Panthenol Forte família. Eddig  csak a leégés elleni spray volt számunkra ismerős, de kiderült, nagyobb ez a család, mint gondoltuk. Indításnak a samponon elolvastuk, hogy D-panthenolt, ginzenget (de kis fickósak lesznek a hagymácskáink!) és zöld tea kivonatot tartalmaz a cucc. Mondták, hogy elsőre fura lesz, hát az is volt. A flakonból kinyomva átlátszó folyadékkal találkoztunk, de zselés formában. Esetenként taknyos állagúnak is mondanánk, de nem teszünk ilyet, volt nékünk leányszobánk ugye. Nem volt unguszti (sic!I), de megrökönyödtünk kicsit. A habzás indulásnak fékezett volt, picit lassan hatottak a hajunkkal egymásra, ám tudjuk, nem a habzás adja a tisztulást. Második körben már könnyebben boldogultak egymással rőzse és mosója. A termékben levő Kerarice kivonatról azt írták, helyreállítja a haj szerkezetét és már előre védi a káros hatásoktól azt. (Ja, és hajhullás csökkentésére is ajánlják, ez sokaknak hasznos lehet!). Festett hajra a D-Panthenol miatt is ajánlott, tehát még mélyebben átéreztük a prognosztizált jóságot. Majd leöblítettük azt. Ekkor még tincsenként volt összeállva a hajunk.

A balzsamnál semmi extrát nem tapasztaltunk, folyós volt, de sikerült törölköző alatt tartva azért egy húsz percig a lakásban járkálni vele, nagyobb gondok nélkül. (Annak örvendtünk, hogy az összetevők elősegítik a haj növekedését, de mutassanak már valakit, aki ezt egy egyszerű fürdőszobában néhány hét alatt számadatokkal tudja bizonyítani!) Persze, gyakori mosáshoz is ajánlják a termékeket, de sajna nem tudtunk szabit kivenni emiatt. Egy biztos. Előző mosásnál bio szalonban jártunk. És az, ha nagy ritkán arra tévedünk, annyira biová teszi a hajunkat, hogy olyan száraz lesz, mint a szalmabábué az Ózban. a Panthenolos mosás után jobb lett. Óriás csoda nem történt, nem változott meg az életünk egy csapásra, a lottót sem nyertük meg, mert ugye nem is lottózunk. Viszont nem volt annyira sprőd a rőzsénk, mint mosás előtt. Tehát tényleg adja a regenerálást.

Panthenol Forte 2 % sampon 230 ml - 1 280 Ft

Panthenol Forte 2 % hajbalzsam 230 ml - 1 280 Ft (ITT a weboldal, ahol rendelheted)

pantenol.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr164999720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása