Nesze!szer

Közeleg Carrie naplója

2013. január 06.

carrie1.jpg



Már nem kell sokat várni, ugyanis január 14-én jön a sokak által várva-várt The Carrie Diaries! Ugye arról, a megosztó sorozatról van szó, amelyben AnnaSophia Robb alakítja majd fiatal Carrie Bradshaw-t. Az ifjú színésznő alig töltötte be a tizenkilencedik esztendejét, de máris egy igazi kultfigurát alakíthat. Elődjét, Sarah Jessica Parkert nehéz lesz túlszárnyalni - ha egyáltalán ez a cél -, de próbálkozni ér. Ha SJP Vogue címlapjainak számát nem is éri utol, egy Teen Vogue címlappal már büszkélkedhet az ifjú fashionista. A magazin februári lapszámának borítóján egy Michael Michael Kors csíkos pólóban, Tiffany & Co ékszerekkel kiegészülve pózol Jason Kibbler kamerája előtt. Hogy tetszik AnnaSophia első komoly magazin megjelenése? Várjátok már a sorozatot... nem csak egy újabb bőr lehúzása lesz? 

Nesze!Dia

carriecover.jpeg

carrie2.jpg

carrie4.jpg

carrie3.jpg

carrie6.jpg

carrie8.jpg

carrie7_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr575001081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2013.01.06. 22:00:40

Olga kérem... ne várakoztassuk... küldje be. A diktálás komoly dolog.

Alaister Grand 2013.01.06. 23:11:04

Ms Lófej csak szeretett volna ilyen kis cukipofi lenni ifjan.

Egyébként a filmnek hatalmas bukást jósolok. Már legalább 5 éve a kutya nem kíváncsi a viszketeg libus "kalandjaira".
A Sex és NY brand kifutott, halott.

one armed scissor 2013.01.07. 03:39:51

ezt ők is tudják, ezért csináltak belőle inkább sorozatot. túl sok a cukormáz, túl kevés a szex. a trailer alapján ez ilyen tini-matiné lesz.
süti beállítások módosítása