Nesze!szer

Sapkás időszakban: száraz sampon!

2012. december 12.

sapppka.jpg

Jó ez a tél, mi?! Már azt jelenti, hogy annyira hideg van, hogy mi sokszor legszívesebben a lakásban is sapkát húznánk. Persze, a hajunk vagy a fejbőrünk nem annyira örül, de a fázás elhárítva. Persze, nehéz kivédeni, hogy így ne zsírosodjon jobban a tollunk ugye. Mosni nincs időnk sűrűbben, mert minden tiszteletünk azé, akinek jut minden áldott nap másfél órája a procedúrára. Korábban már próbáltunk itthon is jó száraz samponokat fellelni, de igazság szerint még mindig a Sephorában beszerzett Oscar volt a legjobb megoldás. De azt ugye már fújhatjuk, mert elfogyott. Most jártunk egy Tescoban minap - ami hát nem az, hogy nem szokásunk, hanem inkább a soha a jelző. El is vesztünk kicsit ott a nagy világításban. Viszont leltünk egy fodrászatos márkát - Lee Stafford alapította. Kikerestük az okoskából és kiderült, a pasi húsz éve dolgozik fodrászként, na nem a Gábor Gábor szalonban, hanem London városában, de megfordult Amerikában is. Ennyi a hivatalosság, ja, meg talán kiegészítésként, hogy, a pasi kedvelt szereplője a TV-showknak, olyan Hajas Laci típus lehet. Külföldi blogokon jókat mondtak a cuccaira, meggugliztuk gyorsan a polc előtt állva. Lényeg: van felfrissítő száraz samponja a márkájánal. Ráadásul a flakon is jól nézett ki. Az eljárás a szokásos - húsz centiről kell fújni. Nem büdös, nem túl púderos, tehát tényleg szárít, de nem rondán. Jó az illata is. Megvettük. Használjuk. Szeretjük. Ajánljuk.

Lee Stafford Felfrissítő Szárazsampon - 2 690 ft

száraz sampi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr344959877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemeszti 2012.12.20. 14:37:32

Próbáltam többfélét is de mind használhatatlan, ez a Lee S. viszont nagyon jo, szeretem a párataszitóját is tényleg működik ;)
süti beállítások módosítása