Nesze!szer

Gyerekeskedjünk!

2012. november 12.

kid nagy.jpg

Van egy ismerősünk. Nem éppen annyira humánus az ő természete, bizonyítja is az alábbi mondása. Azt szokta mondani: szeretem én a gyereket, de nem a lakásban. Nincs neki gyereke - talán szerencsére. Mert lássuk be, egy lurkó bizony koszol, piszkol - ez az ő természete. Mi is ugyanilyenek voltunk anno, szerettük is a gyerekkorunkat. 

Azt bírtuk a legjobban, amikor az unokatesóinkkal mindenféle tök jó dolgot kitaláltunk magunknak. Játszottunk színházasat, előadtunk műsorokat, de még ezer ökörséget kitaláltunk. Mert gyereknek lenni jó. De azért lássuk
be, a  mai lurkók már annyi ingert kapnak mindenhonnan és olyan gyors az egész, hogy nehezebb őket lekötni, mint  bennünket volt anno. (Bár az egy fűszállal eljátszadozó fiúcska típusa nem megy ki a divatból soha). A tündérretikül oldalon pedig indult egy pályázat, ahol szülők mondják el, ők mit találnak ki a gyerekeiknek. Van kicses- térképes tipp, virággyűjtős, szabad- és beltéri, szóval nagyon jók. Mi is inspirálódunk, mert van ám gyerkőc a családban. Ráadásul a tippekkel lehet mindenféle tisztítószert nyerni. Csak regisztrálni kell, írni, megosztani és már kész is. Na, ki jön gyerekeskedni?
(Részletek ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr774903003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása