Nesze!szer

Házi radír zabpehelyből

2012. november 11.

oatflakes kád.jpg

Van egy igazán egyszerű arcradír receptünk. Sok minden nem kell hozzá, sőt. Egy szabad fürdőszoba azért például fontos. Meg zabpehely és szódabikarbóna. Ez előbbit egyébként igen kedveljük, mert nem hizlaló a jellege, ha nem cukrot teszel hozzá és liszt nélküli sütit is tudsz csinálni belőle, recept ITT. De most radírt készítünk!

oat flakes heart.jpg

Végy két púpozott evőkanál zabpelyhet, finomítottat lehetőleg, ne a nagyon-nagy szeműt! Ezt dolgozd össze egy teáskanál szódabikarbónával és annyi vízzel, hogy kapj egy sűrű masszát. A megtisztított arcodra vidd fel és dörzsöld át vele. Eltávolítja neked szépen a szennyeződéseket és közben kedvesen antioxidánsokkal is ellátja a bőrödet. Ha gyulladt a bőröd, különösen jótékony lesz a hatása - bizony ám!

Egy hétvégi otthoni beauty délutánba csak belefér, nem?!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr634901853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása