Nesze!szer

Nyerj Pantene Aqua Light csomagot a hajadnak a Neszétől!

2012. november 09.

haj_1.jpg

Timi barátnőnk mindig problémás volt. És ugye itt nem(csak) a párkapcsolati kérdéskörre gondolunk, hanem a hajára is és főként. Hosszú tirádákat hallgattunk mindig tőle arról, neki annyira vékony a haja, hogy szinte a fejbőre részét képezi. Nem értettük, lévén, nekünk erős a tollazatunk, de átéreztük szenvedését. Aztán kaptunk egy nagy adag Pantene Aqua Light sampont és balzsamot - kipróbálásra. (Ezt a vékonyka hajra ajánlják nagyon!) Rögtön Timi jutott eszünkbe, ő lett a tesztalanyunk. (Olvastunk egy kutatást, mely szerint a nők 75%-a panaszkodik arra, hogy a nap végére a haja elveszíti könnyed jellegét és már nem szállnak a tincsek a széllel. Sőt, a hölgyek 68%-a szenved haja állapotán,, 88%, akiknek vékony szálú haja van, soha, vagy csak nagyon ritkán használ intenzív balzsamot, vagy nem kiöblítendő kondicionálókat, mondván ezek megterhelik a gyenge hajat. Ne csodálkozzunk rajta, ha nők kb. fele vet be csak balzsamot a mindennapi hajápoláshoz.)

p5.JPG

A márka szakértői megalkották az új Pantene Aqua Light-ot, mely táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt és így a haj egészségesnek, pehelykönnyűnek és lebegőnek tűnik majd egész nap - mondta a cég. Timi pedig kapott tülünk egy kis pakkot. Elküldtük a mosóba. Még ezeket ismertettük vele, hogy tudományosan is ott legyen a szeren a fürdőszobában: 


• A termékek Clean-Rinse technológiával készültek, melynek köszönhetően sokkal gyorsabban kiöblíthetőek. Ez a technológia minimalizálja a hajban maradt anyagot, melynek következtében ahajszálak frissek, pehelykönnyűnek, de ugyanakkor erősek is lesznek egész nap

• Az Aqua Light sampon nem tartalmaz szilikont, míg a balzsam egy normál Pantene balzsambszilikon mennyiségének felét. Dr Frauke Neuser ezt azzal magyarázza: A szilikonnak kiváló táplálóbtulajdonságai vannak, ám túlzott mennyiségben lehúzzák a vékony szálú hajat. Ezért mi más táplálóbösszetevőkkel helyettesítettük a szilikont a samponnál is és a balzsamnál is. Ez segít megerősíteni abhajat anélkül, hogy elnehezítené.

•nA Pantene szakértői kifejlesztették az egyedülálló ionos felületi anyagot, hogy a haj könnyed és finomntapintású legyen, mindezt aszimmetrikus szerkezettel, ami azért fontos, mert így szobahőmérsékleten is megtartja a haj a nedvességet, amely elősegíti, hogy az új termék gyorsan kiöblíthető legyen. Ennek a hatására lesz a haj könnyed és lesz tartása is.

PREVIEW_pantene_ia_ceetisa_ packshots_1.jpg



Ja, meg ezeket is kaptunk használatiba a Pantene-től, hogy Timi szakszerűen járjon el.

1.lépés: tisztítás

Pantene Aqua Light sampon Könnyed, szilikonmentes formula Clean-Rinse technológiával, mely eltávolítja a felesleges és nem kívánt formázók maradékát a hajból és könnyű, könnyűvé és tisztává varázsolja azt, hogy ezután jöhessen a tápláló kondicionálás.

2.lépés: táplálás

Pantene Aqua Light balzsam Egy könnyed formulának köszönhetően a balzsam kétszer olyan gyorsan kimosható mint bármely más Pantenebalzsam. Mélyen táplál és könnyen kimosható, ezáltal nem hagy felesleges maradékot a hajon. Az eredmény pillekönnyű, lebegő haj. Egész nap!

3.lépés: erősítés

Pantene Aqua Light 2 perces könnyű tápláló maszk Még a gyenge vagy könnyen elnehezülő haj is imádni fogja az Aqua Light tápláló maszkot. Ez a termék az intenzív tápláló összetevők ellenére sem nehezíti el a hajat és pillekönnyű és ugyanakkor erős hajat varázsol egész napon át. A maszk már két perces használat után is hat.

4.lépés: védelem

Pantene Aqua Light pillekönnyű tápláló hajspray Hajmosások közötti 2 lépcsős tápláló hajspray. Formáz és frissít. Az első (felső) réteg erősítő összetevőket tartalmaz, míg az alsó, ami panteont, ami azonnali selymességet kölcsönöz a hajnak. A hajspray-t nap közben is használhatjuk nedves vagy száraz hajra is.

Na, de tovább nem ragoznánk. Timi mosott és azóta boldog. Ezt mondta: "már nagyon elegem volt a hajamból, úgy általában. Kétkedve fogadtam ezt a terméket, mert már lemondtam arról, hogy valami segítsen. De csodák csodájára, az én hajszálaim, amelyek oly vékonyak, mintha cérnából lennének, valahogy megteltek és könnyen kezelhetőek, szálldosó jellegűek lettek. Nagyon gáz ilyet mondani, hogy én most már ragaszkodni fogok a balzsamhoz és samponhoz minimum?"

Szerintünk nem gáz, sőt. Ha neked is vannak hasonló problémáid, akkor úgy gondoltuk, nyerd meg tőlünk a 3 darab Pantene csomag egyikét (fent látod az egész pakkot a képen!). Mit szólsz hozzá? Haj, de jó ötlet, mi?

1. Kérünk egy jó nagy tetszikelést ide.

2. Ugye, a Neszéért már rajongasz a facebookon? Mert ennek is örvendenénk, sőt!

3. Írd meg nekünk, a nők hány százaléka panaszkodik arra, hogy a haja elveszíti könnyed jellegét? (A mélt ide küldjed: neszebeauty@gmail.com)

4. És mi majd jóóól sorsolunk, hogy neked gyönyörű hajad lehessen!

p2.JPG

p1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr834898441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása