Nesze!szer

Nivea BB

2012. november 08.

nivea bb nyitós.jpg

Vártuk már, persze, nem annyira mint a Mikulást, de azért eléggé. A Nivea is kijött a maga BB-jével ugyanis, biztos ti is találkoztatok már vele. Mi nemrég vettük birtokba, a világosabb árnyalat lett a miénk. Elsőre a kupakja nem tetszett igazán külcsín tekintetében, de maga a pakk olyan rendben van típusú. Az illata az szuper, kb negyed órát gondolkodtunk rajta, mi is az, ami nem ugrik be és nagyon ismeri az orrunk - hát az egyszerű, sima Nivea krém, tehát a BB-től is ugyanezt várd szagilag. (Szeretjük!). Az állaga jó, kicsit sűrűbbnek tűnt, mint egyes versenytársaié, aztán felkentük. Iziben nem adta a ragyogást, túl mattnak tűnt. Aztán némi idő elteltével már sokkal jobbnak bizonyult a helyzet, nem volt vizihulla light az orcánk, teljesen természetes hatás keletkezett. A hidratálásból ötösre teljesített, ami szuper a fűtéses szezonban. Ezt ígéri egyébként hivatalosan a termék:

  • egyenletessé teszi a bőr tónusát és elhalványítja a pórusokat
  • elfedi a bőrhibákat: a pattanásokat, a bőrpírt és a finom ráncokat 
  • üde arcszínt kölcsönöz, erősíti a bőr természetes tónusát
  • könnyű és gyorsan felszívódó hidratálást tesz lehetővé
  • 10-es fényvédő faktorral véd a korai öregedés ellen

Szép fedést adott, persze, azért egy BB sose tesz olyat, amelyet egy alapozó, ezt tudjuk. (A nagy hepékhez és hupákhoz kell korrektor!) Két árnyalatban juthatsz hozzá, világos és normál a nevük. Nekünk az előbbi tökéletes volt a napozás emlékét még nyomokban felidéző bőrünkre.

Nem lobbantunk ultra nagy lángra miatta, de a hidratáló jellege és az illata igen jónak nevezhető. Most ez lesz a szaladgálós-hétköznapi BB-nk, ez a gondolatunk. Te próbáltad már, van tapasztalatod?

NIVEA BB krém 50 ml - 2 299 Ft

NIVEA BB kremi-001.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr424897136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása