Nesze!szer

Szerelemből született: a világbajnok Boutiq'Bar

2012. november 06.

bou3.jpg

Az van, hogy arról kell beszámoljunk nektek, milyen jót és színvonalasat ittunk minap. Nem, nem szerenkénti döntőn indultunk a ki kerül könnyebben az asztal alá versenyen, hanem meglestünk egy igazán menő helyet a Paulay Ede utcában. Több szempontból is menőség. Az egyik, hogy néhány hete bekerült a világ legjobb 50 koktélbárja közé - az előkelő 43. helyezést érte el a Boutiqe'Bar. A másik, hogy Orosz Ákos, aki ott dolgozik, elnyerte a Coffe in Good Spirits világbajnoki címét. (Kicsit hosszú a video, de less bele picit, ha...) Tehát, akár világbajnoktól is ihatsz a világ egyik legmenőbb bárjában Budapesten. Mi valami igazán ütőset választottunk, egy Hot Turkish koktélt...huhhh, kemény volt!

Egyébként a Boutiq’Bart 2008-ban Nagy Zoltán és Kocsis Lilla Londonból hazatérve nyitotta meg, az utazásaik során tapasztalt gazdag koktélkultúra hatására. Nem mellesleg azért is szimpi ez a dolog, mert oly romantikás, hogy egy pár így együtt valósít meg egy remek dolgot.  (Romcsi, hogy valami igazán rózsaszín kifejezéssel éljünk...D) Zoltán maga is tanít, a nála megforduló baristák és bártenderek rendre nyerik a hazai nemzetközi versenyeket. Igazán szuper hely, nagyon ajánljuk, ha minőségi és színvonalas koktélokat fogyasztanál, kiváló szakemberektől! A facebookos oldaluk ITT, egyébként pedig Paulay Ede utca 5. Gratulálunk!

bou2.jpg

bou4.jpg

bou5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr214893337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása