Nesze!szer

Egy igazán tökös pakolás!

2012. november 01.

pumpkins.jpg

Épp az előbb toltunk be egy széttrancsírozott tököt a sütőbe, bele is izzadtunk a darabolásba rendesen. (Nyilván olyankor műveljük, amikor férfiból még egy instant sincs tíz méteres körzetben!) Szóval, a tökölés közben eszünkbe jutott, hogy van egy igazán időszerű pakolás, aminek a receptjét még nem is osztottuk meg veletek (ezt a régit kedveltétek anno). Gyakorlatilag a sütőtökben annyi vitamin van, hogy kár lenne kihagyni, le ne csenj egy kicsit belőle, ha van otthon. Kész varázslat, amit művel a bőröddel. A legpraktikusabb, ha tényleg sütéskor sajátítasz ki kicsit belőle. Akkor kezdjük!

- Végy egy sütőtököt. Egy hosszúkás tök negyedét-felét hámozd meg és szeleteld fel, majd tedd a turmixgépbe.

- Fogj egy almát, csumázd ki, szeld fel és menjen az is a turmixoló egységbe.

- Most jön az édes tevékenység, három-négy evőkanálnyi mézzel bolondítsd meg az egészet.

Keverd össze ezeket és már kész is a pép. (Ha nagy lett az adag, simán fagyasszál le belőle, nem fogod megbánni.) A pempőt a megtisztított arcodra vidd fel és pihenj így egy negyedecske órát. Közben meditálj egy jót, vagy csak gondolkodj az egyetemes világbékén, egy biztos, ne izegj és mozogj, ha nem szeretnéd, hogy narancssárga legyen minden. Utána öblítsd le és máris csodát fogsz látni. A tök-alma-méz kombó úgy felfrissíti és táplálja az arcodat, hogy csak na. Szerintünk alma, nem, tök jó ötlet, ha kipróbálod!

pumpkin face.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr254883782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása