Nesze!szer

Őrült illat!

2012. október 27.

madkezd.jpg

Na, ez úgy üt, mint Kovács István Koko fénykorában. Vagy a Papp Laci. Csajos, de nem az a jajjj, de laza lány vagyok, járom a plázákat és a végén benyomok egy kapucsinócsit (több csi már nem volt - boCsi!). 

Nina Ricci dédunokája eddig is igen tetszetős illatokat alkotott, a Juliette Has a Gun márka függői voltunk már rendesen. De most nem úgy csábít csábításra az új szag, mint az eddigiek. Ez a parfüm (és viselője) bizony frankón megmondja mit akar. Nyílt erotika, őrületes erősség, határozottság. Az van, hogy mivel ez igen eredeti és hatásos, nekünk első szippantásra bejött, amikor Zólyomi Zsoltnál megismerkedtünk vele. Nagyon hatott. Vakmerő szag, vakmerő csajoknak - látod is a kampány képein! Rose oxide, Ambroxane, feketeribiszkerügy, frézia, bazsarózsa, pacsuli, tubarózsa, famoha, Hedione, pézsma, Tolu balzsam, vanília, Castoreum és Animalys. Metrón való közlekedéshez egyáltalán nem ajánljuk, ha nem akarsz esetleg túl sok bkv-ellenőrt megőrjíteni. Bár, akár ez is érdekes lehet....D

Juliette Has a Gun Mad Madame 50 ml - 23 000 Ft (neten ITT rendelhetsz)

mad2.jpg

mad1.jpg

mad3.jpg

mad.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr484872824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása