Nesze!szer

Colin Farrell őszintén

2012. október 25.

colin-101212-1.jpg

Úgy tűnik, hogy Colin Farrell rossz fiús imidzse, már csak a külsejére mondható el. Az ír színész jó útra tér - legalábbis ezt üzeni a Details magazin novemberi címlapján. A drog ás alkohol problémákkal küzdő Colin végleg lemondott a függőséget okozó szenvedélyeiről, hogy tiszta lappal indíthassa magánéletét: "Már egy jó ideje nem jártam senkivel. A fiam, Henry édesanyjával voltam utoljára két és fél évvel ezelőtt. Ha összejövök még valaha egy nővel, mindent megteszek azért, hogy befogjam a számat és csak a mának éljek vele. Tenni kell érte ember, nem csak dumálni..." - nos lányok, ki az akinek ne imponálna ez? Egyébként Colin új filmjét, A hét pszichopatát októberben mutatják be Amerikában, amelynek előzetesét lent láthatjátok - azt nem tudni, hogy itthon mikor látjuk a moziban. És a képek hogy tetszenek?
Nesze!Dia

colin1.jpg

colin2.jpg

colin4.jpg

colin3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr864863428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti papagáj 2012.10.25. 21:43:38

valószínűleg elég szabadon fogják értelmezni a pszichopata szót ebben a filmben, legalábbis a háziállatok szereplése ezt vetíti előre

Liquid_Night 2012.10.26. 05:58:15

Rosszfiú = alkoholista/drogos? Ehh...
süti beállítások módosítása