Nesze!szer

Lady Madonna: Srej Zsófi

2012. október 20.

 

srejzs4.jpg

Szépen ível felfelé karrierje magyar büszkeségünknek, Srej Zsófinak. A 18 éves kora óta modellkedő Zsófit olyan magazinok kérik fel divatanyagokhoz, mint a francia Glamour, a brit Harper’s Bazaar és az olasz ELLE. Utóbbiról kicsit bővebben is szeretnénk mesélni, mivel egy nem mindennapi fotózásra hívták meg őt. A dögös, az elegáns, és a vadóc figurák után most megismerkedhetünk kicsit a szűzies bájával is Zsófinak, amihez mellékszereplőként társultak papok és apácák is. 

Na, persze a szűzies bájt csak nyomokban tartalmazza a sorozat, egyes fotókon kifejezetten madonnásra vették a figurát, de éppen ezektől a stílusváltásoktól olyan intenzív a végeredmény. A címe is ezt mutatja: Lady Madonna.

Zsófi mesélt is nekünk a fotózás körülményéről:

Marcelo Krasilcic volt a fotós, és Eva Fontanelli a stylist. Egy Pisa melletti kis faluban dolgoztunk - San Giuliano di Terme-ben. Két napig tartott a munka egy kolostorban, ami ma már nem is kolostorként működik, pusztán turisztikai látványosság. Az apácák és a papok nem voltak igaziak, ott dolgozó emberek alakították őket. Az apácákat megformáló nénikkel csak nehezen tudtam beszélgetni, mert nem tudtak angolul, én pedig csak mostanában kezdtem el olaszul tanulni. Szerencsére ennek ellenére nagyon jó hangulatban telt a fotózás, Olaszországot pedig különösen szeretem, örömmel mentem vissza oda.

 (A sorozat a novemberi olasz Elle magazinban látható!)

Nesze!Livi

srejzs3_1.jpg

srejzs1.jpg

srejzs7.jpg

srejzs5.jpg

srejzs6_1.jpg

srejzs8.jpg

srejzs9.jpg

srejzs12.jpg

srejzs11.jpg

srejzs10.jpg

srejzs13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr314858560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tapasz13 2012.10.21. 15:01:08

Ez a nő-tényleg maga a bűnbe esés.
süti beállítások módosítása