Nesze!szer

Hosszú lesz a hétvége! De hova?

2012. október 15.

anna d russo bőrönd.jpg

A múlt hét számunkra  megvilágosodás jegyében telt. Nem fogjuk most minden ráeszmélésünket megosztani veletek, de azért az utolsót igen. Tegnap este esett le a tantusz, igen hangosan, hogy most négy napos hétvége következik. Az október 23-a okán. És hát sok mindenre vágyunk, de a zajos városban tölteni a hoszúságos hétvégét, azt bizony nem. Így ma reggel iziben megnyomtuk a pánik gombot, mert nem tud marad lenni az ascendensünk. Szerencsére a szallodak.hu megint kihúz bennünket a bajból, mert össze is gyűjtötték az október 23-ai kedvezményes ajánlatokat.

Persze, ilyenkor keletkezik az újabb problematika, hová is. Elsőnek egy balatonfüredi szállodát ajánlanak csomagban, mondjuk, ez eléggé csábító, főleg, hogy a Bergmann cuki azért mindig erőteljes vonzerőt jelent. Aztán jön ugye Tapolca a felsorolásban, hát onnan nem messze van egy malomban berendezett étterem valami, amit imádunk. Zalakarossal sem lehet nagyot hibázni, ott sok izgalom nincs, de adja a pihenést rendesen. A Tisza tavánál mindig gyönyörűség van, az sem lehet rossz egy napos őszi délutánon. Visegrád felé jártunk mostanában, nagyon szép a táj, a szálloda meg elég tuti. Herceghalom malmára meg azt hajtja a vizet, hogy igen közel van és nem kell órákat autózni. Na jó, ma döntést hozunk, böngészünk még az oldalon mert úgyis elég nyünyi ez a nap, pont ideális ezek eldöntésére - ha még marad ugye hely. Éljen a last minute ráeszmélés!...D

Ti utaztok valamerre?

(illuszráció: nataliestyle Anna Dello Russo for H&M utazós szett)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1004849373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása