Nesze!szer

Thomas Sabo a tarkónkon...

2012. szeptember 25.

thomas sabo két1.jpg

Hol volt, hol nem volt... És minden mese nélkül megláttuk a két új Thomas Sabo illat csomagolását és kész, bekapcsoltak az EZ KELL! névre hallgató receptoraink. Na jó, nem szaladunk ennyire előre.

A Thomas Sabo márka sikertörténete 1984-ben kezdődött, amikor elkészültek az első streling ezüstből az ékszerek. Ma már nem kell senkinek elmagyarázni, mi is ez a márka, mert teremti a trendet rendesen. Az általunk is imádott charmok újabb és újabb formát öltenek, ma már 450 különbözőből választhatunk, kifejezhetjük a divat, a szerelem, vagy akár a kiskutyák iránt érzett szenvedélyünket is. 2006 óta már világmárka lett a Thomas Sabo, amely minden szezonban új kollekcióval jelenik meg. Na jó, tovább nem meséljük, lassan térjünk a lényegre.

Már onnan is látszik, hogy milyen különleges és profi dolog ez az új parfüm, hogy olyan sajtóanyagot kaptunk hozzá, hogy azóta is csak hüledezünk. Profi, profi és profi - illetve stílusos. A Glam'n Soul és a Rebel at Heart is nagyon más, mint az eddigi kreációk voltak, ezt rögtön érezni fogod. A csaj verzió virágos és gyümölcsös egyben, nem összekeverhető típusú. Mi a zöld almát és a magnóliát fogtuk fel leghamarabb, meg évszázados függésünk tárgyát, a vaníliát. De még sok más is van benne, szóval mindenképp próbálkozzatok egymással. A pasi variáns se kutya, mi erősen gondolkodunk, hogy erőteljes ráhatással lecseréljük, vagy kicseréljük a férfi ember piperéjében az illatot. Úgyis a nő dönt mindig, nem?! Nem olyan agresszív a szag maga, de azért ott van rendesen a szeren, a fahéj adja az extraságot. Nagy levegő kell hozzá. Mindenképp szagoljátok meg együtt, mert tényleg nem mindennapi variációk ezek. Szerintünk.

Bátor pároknak és még bátrabb páratlanoknak ajánljuk, akik nem félnek stílusosak lenni!

Thomas Sabo Glam 'n Soul 19.990.és Rebel at Heart:    17 490.-

thomas sabo két2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr614785907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása