Nesze!szer

Balázs Klári a zafírban hisz

2012. szeptember 17.

Balazs-Klari.jpg

Vasárnap este sokan nézték a tévében, ahogy Balázs Klári és Korda György mesél arról,  az énekes milyen komoly megpróbáltatáson ment keresztül. Ám leginkább arra figyeltek sokan a nagyérdeműből, hogy Klárikának milyen feszes az arcbőre és biztos plasztikáztatott. Ezért mi is utána jártunk, mi a titka. Kiderült, az énekesnő a bőrét egyáltalán nem vitte kés alá, sőt... A zafíros arckezelésben hisz és egy újpesti esztétikai szalonban szépül. Ez az eljárás szinte csodát tesz az ember bőrével, kiváló anti-aging módszer.

El is mondjuk gyorsan és röviden, mi a lényeg. Az organikus zafírporral dúsított exkluzív ránctalanító, feltöltő kezelés az érett bőrre alkalmazható kiváló módszer. Speciális hatóanyaga a laktobionsav nevű új generációs sav, amely hámlaszt, mint az AHA sav, de nem durva hatású. Ezen kívül vízmegkötő, antioxidáns tartalmú és gyulladásgátló tulajdonságáról is ismert. A kezelés a benne lévő speciális gyógynövény-komplexnek és magas hialuronsav tartalmának köszönhetően  hatékony és látványos eredményt produkál: a bőr azonnal láthatóan feltöltődik, élettel telivé válik, a kisebb ráncok kisimulnak. A növényi őssejtek magát a kezelést követően is késleltetik az öregedés folyamatát. Szóval, Klárika ettől szépül. Ha kedved van kipróbálni ITT teheted, a szépséges központban várnak szeretettel! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284782881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Honeyy 2012.09.17. 12:14:20

Akkor biztosan a zafírtól áll úgy a szája is, hogy mostanában alig tudja becsukni....

beautyka 2012.09.17. 12:15:43

@Honeyy:
mi csak az arcbőréről írtunk!...

chatte 2012.09.17. 20:33:26

juj hát pedig sikít szegényről a plasztika
süti beállítások módosítása