Nesze!szer

De baba! Avon

2012. augusztus 20.

baba a kádban.jpg

Na, most már az Avon is rájött, hogy a kicsik igen fontosak, sőt... Végre ők is kihozták a kicsiknek való ápolókat, ez lett az Avon Baby termékvonal. Persze, kaptunk közleményt is erről, hogy mindenki milyen boldog, ha a mama-baba boldog, de ezt most inkább nem akasztanánk a nyakatokba... Inkább elmondjuk, mik lesznek első körben a felhozatalban, a következő katalógusban...

avonbaba.jpg




AVON Baby törlőkendők babáknak Hidratálják és ápolják, panthenol tartalmukkal védik a babák érzékeny bőrét.

A termék ára: 990 Ft

Avon Baby hidratáló testápoló. Segít puhábbá tenni és hidratálni az érzékeny bababőrt. (Mi simán használunk felnőttkén is baba termékeket, olyan finomak...!)

A termék ára: 1270 Ft

Avon Baby pelenkakiütések elleni védőkrém A krém cink-oxiddal védi és ápolja az irritált bőrt.

A termék ára: 1270 Ft

Avon Baby bőrnyugtató babaolaj Mélyen hidratálja a bébik vékony bőrét.

A termék ára: 1270 Ft

Avon Baby könnymentes babasampon .Az ápolt hajú, vidám babákért. A könnymentes sampon garantálja, hogy a fürdetés jó hangulatban teljen.

A termék ára: 990 Ft

Avon Baby könnymentes babafürdető Nem szárítja a babák érzékeny bőrét, és biztosítja, hogy a fürdetés könnymentesen és mosolyogva menjen!

A termék ára: 990 Ft

Mivel viszonylag kevés gyerek volt található a mai napon itthon, nem tudtuk tesztelni a termékeket. Viszont a rajzok tetszenek rajtuk és az illatuk is... na jó, megnézünk valami rajzfilmet gyorsan!

avon baba2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr944718177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása