Nesze!szer

... mint Marilyn Monroe

2012. augusztus 06.

mariuma.jpg

marikatherine.jpg

 
A világ ötven éve kevesebb - az '50-es évek hamisíthatatlan szexszimbóluma, éppen ennyi ideje ment el. Tegnap volt az évforduló. Marilyn Monroe, a halála után is szüntelen téma maradt, aminek következtében igen sokan megpróbálták megformálni. Mutatunk néhányat!
Az eddig egy évaddal elkészült Smash című zenés, táncos sorozat Marilyn Monroeról szól, ahol a főszerepet Uma Thurman és Katharine McPhee is alakította már. A Gossip Girl is felidézte a dívát: Serena van der Woodsen a Diamonds Are a Girl's Best Friend híres jelenetét elevenítette meg a 100. epizódban.
 
 
mariblake.jpg
 
Norma Jean & Marilyn című TV-s produkcióban Ashley Judd játssza a vidéki leányzót, Norma Jean-t.
 
mariashley.jpg
 
 
Az idén debütáló Egy hét Marilynnel mozifilmben, Michelle Williams-szet érte a megtiszteltetés, hogy Marilynnek öltözhetett.
 
marimichelle.jpg
 
 
A szépségipart is megihlette a kultikus szőkeség: Scarlett Johansson a Dolce & Gabbana egyik korábbi kampányában viselt piros rúzst, 
 
mariscarlett.jpg
 
 
 
 
maricharlize.jpg
 
 
Charlize Theron pedig a Dior J'adore parfümjét képviselte Monroként. A zene világában Madonnát, Jennifer Lopezt és Christina Aguilerát inspirálta az eredetileg Norma Jeane Mortenson névvel született bombázó. De volt aki (Naomi Watts, Paris Hilton) egyszerűen csak úgy érezte, hogy fehér ruhába kell bújjon és fel kell rajzolnia azt a bizonyos szépségpöttyöt, hogy megemlékezzen Marilynről... 
Mi az egyik kedvenc képünket tesszük a post végére, mert ezen nem egy beállított dívát látunk, hanem egy önfeledt nőt. Nyugodjék békében!
 
Nesze!Dia
 
 
marimadonna.jpg
 
 
 
marijennifer.jpg
 
 
mariague.jpg

marinaomi.jpg

mariparis.jpg

marinagyhoz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr64697939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása