Nesze!szer

Fogyókúra egy illattal

2012. augusztus 02.

FLACON PRENDS-MOI .jpg

Na, ez fújhatjuk. Tényleg. Megjelent ugyanis egy "csodaszer", amely úgy adja a súlyvesztést, hogy csak fújnod kell. Kizárólag természetes összetevők vannak a készítményben, és igazság szerint ez egy parfüm. Nem úgy működik, mint a nálunk kapható hoodia, tehát nem a szájba kell spriccelni, hanem a testre. Állítólag főleg a problémás területekre. Azt mondják, ha ezt használod, nem kívánod úgy a nassolást, mert eleve ott az édes illat rajtad és egyéb titkokat is belecsempésztek. Napi kétszer mindenképpen helyezd üzembe, egyébként mit sem ér. Anti-snacking illatnak nevezik ezt a Veld's Prends Moi furaságot. Ha bővebben szeretnél olvasni róla ITT, találsz egy cikket.

Ne haragudjatok, de mi most nem rohanunk a szingapúri Sephora outletbe, hogy 120 dollárért beszerezzük... inkább elővesszük a futócipőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264688156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása