Nesze!szer

Nicole Richie parfümöt tervez

2012. július 01.

nricci.jpg

Nicole Richie nevét a 2003-ban futó reality, a The Simple Life-hoz fűzik a legtöbben. (Ha valaki elfeledte volna, ki is a papája...) Pedig a Paris Hilton mellett folytatott bohóckodást már kinőtte, miután hozzáment Good Charlotte rock együttes frontemberéhez, Joel Madden-hez. Két gyermekük , Harlow Winter Kate Richie Madden és Sparrow James Midnight Madden születése még felnőttebbé tette. Ráadásul Richie 2008-ban kiadta House of Harlow 1960 nevű márkáját, hisz ruha és kiegészítő tervezőnek állt. Azonban alkotói vágyait nem tudta eléggé kiélni, ezért most parfümöt tervezett, ami idén szeptemberben lát napvilágot. A Nicole by Nicole Richie-t a vanília, a borostyán és a kasmírfa ihlette amik Nicole-t az édesanyja illatára emlékeztetik, aki régen mindenféle olajjal és krémmel kente be magát. A parfümhöz társul majd még tusfürdő és testápoló is, ahogy ilyenkor lenni szokott. 
Tényleg szükségünk van még egy celeb illatra?! Nicole nem nyugszik - állítólag hajápolási szereket is tervezne a jövőben: "A make-up nem az én világom, nem lenne értelme, hogy laikusként sminktermékeket tervezzek. De a haj az olyan, amihez értek, úgyhogy arra próbálok majd ezután fókuszálni!" Várjuk hát a Richie-sampont is.... 

Nesze!Dia

nicole-richie-fragrance.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr124617444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása