Nesze!szer

Reggeli Nesze

2012. június 28.

prada candy.jpg

Sokszor hallom mostanában, hogy nem érdemes kezdeményezni, változtatni, hiszen érdemben nem lehet elérni semmit, úgyis mindegy. Az alábbi, általam nagyon szeretett történet azonban rámutat az elszánt kitartás, a kis lépések jelentőségére. 
Egy idegen napnyugtakor a tengerparton sétált, amikor észrevett egy mexikói férfit, aki a dagály által partra sodort tengeri csillagokat dobálta vissza az óceánba. Az idegen csodálkozva jegyezte meg, hogy hiába fáradozik, hiszen ekkora tömeget úgysem tud visszajuttatni a vízbe, úgyis mindegy. A mexikói azt válaszolta: ennek az egynek mégsem mindegy – és határozott mozdulattal visszadobott egy tengeri csillagot az óceánba. Ahogy Buddha mondja: idővel a vízcseppek egy óriási edényt is megtelítenek…

Dr. Kádár Annamária 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr884615190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása