Nesze!szer

Csillámos lakk házilag!

2012. június 28.

glitter deborah.jpg

Természetesen a boltok tömve vannak csillámos lakkokkal. Ám mi megmutatjuk, hogyan készíts otthon ilyet. És ez bizony nem köszön vissza majd más körmén...
Kezdésnek végy egy színtelen lakkot, egy papírlapból készített tölcsért és néhány fiola csillámport, amit majd egy kanál segítségével könnyedén bele tudsz szórni a lakkba. Alaposan rázd össze, hogy jól összekeveredjenek a színes glitterek. Szerintünk még ajándéknak is szuper a barátnődnek - csoki helyett mondjuk. Vagy is...
Nesze!Dia
(forrás: the beauty department)
glitter.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr844615161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

addry 2012.06.28. 12:19:29

nagyon jó ötlet!! otthon van rengeteg csillámom vagy 4 féle színben, s nem tudtam mire használni :)) egy kérdés: vajon csak átlátszó körömlakkba lehetne?

beautyka 2012.06.28. 12:23:16

@addry:
Nem, tudod rakni más színbe is. Azt gondold át, hogy mennyire csillogó ahhoz, hogy látszódjék benne. De mondjuk egy sötétebb kék és ezüst csillám együtt nagyon érdekes lehet. Számolj majd be a tapasztalatokról, sok sikert!

addry 2012.06.28. 17:16:38

rendben beszámolok :) köszi a választ
süti beállítások módosítása