Nesze!szer

Végre itt van a Twilight Saga: Breaking Dawn 2 előzetese!

2012. június 27.

tw5.jpg

 
Már biztos tudjátok, hogy az Alkonyat széria utolsó része november 16-án kerül a mozikba. Igen, mi sem akarjuk elhinni... A Hajnalhasadás 2. részének karakter poszterei már egy hónapja nyilvánosságra kerültek, azonban a film előzetesét és néhány jelenet képet még csak a napokban publikáltak. A sztori kiteljesedni látszik - az ősellenségnek számító vámpírok és vérfarkasok szövetséget kötnek, hogy együttes erővel megmentsék Bella és Edward csoda vámpír gyermekét a rossz fiúktól, akik ugyancsak vérszívók... Úgy tűnik a moziban majd megint tövig rághatjuk a körmeinket.
tw8.jpg
Egyébként azt beszélik, hogy a vérszívás itt még nem ér véget. Stephenie Meyer, a könyv írója szándékozik tovább vinni valamelyik karakter történetét, amit természetesen meg is filmesítenének. Ti melyik szereplő életéről szeretnétek többet megtudni?

Nesze!Dia

tw9.jpg

tw7.jpg

tw6.jpg

tw4.jpg

tw2.jpg

tw10.jpg

tw1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr504615086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása