Nesze!szer

Lady Gaga szaga...

2012. június 22.

 

LG_100ml2.jpg

 
 

A (rém)hírekkel illetve a kitűnő marketinggel ellentétben, Lady Gaga debütáló parfümjének illata egyáltalán nem hasonlít a vérre. Már szagoltuk ugyanis! Állítólag a saját vérét akarta hozzáadni, de ezt higiéniai és egyéb okokból (szerencsére) nem engedélyezték... Két napja volt szerencsénk a Fame sajtótájékoztató keretén belül Gaga exkluzív videó üzenetét is megnézni miután félmeztelen fiúk koktélt szolgáltak fel), amelyben azt állította, hogy a parfüm olyan, mint "egy drága prostituált". Tény, nem lett egy szolid aroma - fő alkotója a nadragulya (a Harry Potterből emlékezhetünk rá!), ami tulajdonképpen egy mérgező növény, mellyel az évszázadok alatt rengeteg ember életét oltották ki. Hmm... Az illat kevésbé veszélyes összetevői között van a még tömjén, a sáfrány, a méz, a tigris orchidea és az arábiai jázmin is. Összegezve egy harsány, édeskésebb illatot érzünk, amikor magunkra fújjuk a fekete permetet - ja igen! Nem a karmok fogta üvegcse fekete, hanem maga a folyadék is, de állítólag nem hagy nyomot. (Bevalljuk, ezt a részét nem teszteltük, mert a rendezvényen a dress code fekete volt, ami lehet, hogy nem véletlen...)

gaga p2.jpg

A hab a tortán a parfümhöz illő Fame tusfürdő és testápoló. A Lady G nevével jelzett termékek szeptembertől lesznek kaphatóak, addig valahogy még kibírjuk... Rah, rah, ah, ah ,ah...

Nesze!Dia

Lady Gaga - Fame Eau de parfum 30 ml - 8 399 Ft
Lady Gaga - Fame tusfürdő 200 ml - 5 529 Ft
Lady Gaga - Fame testápoló 200 ml - 5 529 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54604033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása