Nesze!szer

Újabb hat árnyalattal gyilkolhatunk...

2012. május 28.

 

 

Eyes to kill intense, mi már nagyon megtanultunk az Armani eme termékének nevét, mert valóban gyilkos tekinteteket varázsolnak. Imádjuk a csillogását, a fedését, azt, hogy van. 6 új árnyalat jelent most meg nyárra. 3 vulkanikus bronz és 3 dolce vita pink. 24 - smoky cooper (sötét barna és arany), 25 - Rusted gold (antik zöldes bronz és arany csillogás), 26 - Carat gold (felhevült arany a homokon megcsillanó napfény ragyogásával). És most jöjjön a pink szekció: 27 - Oxidised silver (mély pink a higany és a szürke csókjával), 28 - Red Platine (pink a tört bronz érintésével), 29 - Rose Titanium (lágy szín a fehérarany barátságával).ny 

 

 

 

Nagyon jól használható, te döntöd el, mennyire lesz erős a szín, krémes az állaga. Szárazon (oké, eleve nem az!) és picit vizesen is próbáld ki, de ha felkened a Mammutban a kézfejedre, rögtön beleszeretsz. A fénye mindegyiknek gyönyörű, nekünk a 25-ös lett erre a nyárra a nyerő. Mindez az Armani Eyes to kill Acqua kollekció része, 8 300 forintért juthaszt hozzá a festékekhez! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr924550307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása