Nesze!szer

Az edző ajánlásával kicselezhető a borosta!

2012. május 25.

 

 

Felénk a családban létezik egy kis Mourinho fanatizmus. Oltárt még nem állítottak neki, de majdnem. Így szinte természetesnek vehető, hogy felfigyeltünk egy borotvára, melynek ő lett az arca. A Braun Series 3 azoknak a tökéletes választás, akik hétvégén kicsit belelazulnak a borotválkozásba és hétfő reggel indulnak harcba a szőrzetük ellen. A Triple Action FreeFloat rendszer gyendég, de azért megbirkózik azzal, amivel kell. Jó kis eszköz ez. 

 

 

Van benne vezető körkéses rendszer, amely hidratálóval ellátott, így 30 százalékkal jobb a nyaki irritáció, illetve ennyivel kevesebb. Ja, és a Braun Series 3 Wet & Dry két modellje zuhanyzás közben is használható, ami azért jó annak, akinek igen gyakran sietős a reggele. Az is tutiság, hogy egy gombnyomással automatikusan tisztítja, feltölti és átkeni a borotvát. Bennünket eléggé meggyőzött így leírásilag, meg egy üzletben meg is tanulmányoztuk, lehet, hogy beszerzünk egy ilyet sátoros ünnepre ajándékba... (Kicselezzük a következő jeles alkalommal a szenvedést a mit is vegyünk címszó alatt.)

A Braun Series 3  - 33 990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr194542154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása