Nesze!szer

Mozizzunk együtt! Nyerj jegyet a Neszétől a Várandósok vetítésére!

2012. május 21.

 

 

Mi van akkor, ha a tévés fitness guru (Cameron Diaz) és a táncos show sztár (Matthew Morrison), csili és vili celebélete egyszer csak vesz egy óriás fordulatot, mert kopogtat náluk a gólya?És akkor mi van,  ha eddig a bébimániás író (Elizabeth Banks) csak saját soraiból ismerte a terhességet és egy szép napon megtapasztalja önnön testén át is a várandósság minden örömét és nehézségét? Na és a hab a tortán az, amikor két szakács egy éjszakás kalandjából nem egy remek étel, hanem egy új élet keletkezik... Bonyolult helyzetek ezek és vicces válaszokat kapunk rá a Várandósok című filmből, mint arra is, mi az a pasi bölcsi...D 

 

A mozizás, amire most hívunk Heidi Murkoff, itthon Az a 9 hónap címmel megjelent azonos című terhes tanácsadó bestseller könyvsorozatán alapszik. Ezeket a New York Times adta ki, és csak 2011-ben 14.5 millió példányt adtak el. Nem neveznénk kevésnek mondjuk. Tele van mókás arccal a film, Jennifer Lopez is játszik benne, meg felmerül az is, mi van, ha mást hoz el apuka a bölcsiből...  Mi igen várjuk ezt a filmet, (nem 9 hónapig)... és most eldugulunk, nem rizsázunk tovább, mert a trailer magáért beszél. Jöjjenek a tények! 

Május 30-án este egy budapesti moziban elsők között nézhetjük meg a Várandósokat együtt, már  ha van kedved egy kis szórakozáshoz!   10 páros jegyünk van, bizony ám! Na, jössz?

Teendők:

1. Kérünk, lájkold ezt a postot!

2. Válaszolj erre a kérdésünkre: ki játszik a filmben? Ide küldjed: neszejatek@gmail.com

a, Jennifer Lopez

b, Rihanna

3. Azt nem feltételezzük, hogy ne lennél a Nesze facebookos rajongója, de ha mégis, akkor ITT csatlakozhatsz hozzánk...

Hajrá, menjünk mozizni, két-három nappal a vetítés előtt értesítünk minden nyertest! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr984529077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása