Nesze!szer

Napra készen 1 - Nivea

2012. április 24.

 



 

Itt az idő, hogy előszedjük az idei naptej készletünket, most, hogy a hétvégére meglátogat minket a nyár! Ugye ti is odafigyeltek a hatékony UV védelemre? Mert az oké, hogy a nap növeli vitalitásunkat és javítja a hangulatunkat, de emellett bőven van negatív hatása is... Na, de nem kell egyből a szobában bujkálni egész nyáron, mert a NIVEA SUN Protect & Bronze egyszerre segít a barnulásban és a nap káros sugarai ellen is megvéd! (Mi ezt a bronzos variációt nagyon, mert szép színt ad igazán!) Amellett, hogy UVA és UVB védelmet nyújt, az édesgyökérből származó aktív összetevő fokozza a bőr melanin termelését és még hosszabb ideig tartó barnaságot eredményez! Pumpás kiszerelésének köszönhetően pedig könnyen és gyorsan felvihető a bőrre, és nyom nélkül felszívódik. Na, kifekszel tőle? Illetve vele? 

Nesze!Dia

 

 

 


NIVEA SUN Protect & Bronze Spray FF20 200 ml 4399 Ft
NIVEA SUN Protect & Bronze Spray FF30 200 ml 4849 Ft  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr714469140

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felmentették Ultra Ibolyát az UV Zrt. ügyben 2012.04.26. 11:48:33

A mai napon pont került a közvéleményt évek óta lázban tartó UV Zrt. néven elhíresült ügyben, melynek elsőrendű vádlottját Ultra Ibolyát több millió ember megbetegedéséért, és évente több tízezer ember haláláért tették felelőssé. Ultra Ibolyát, az UV Z...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása