Nesze!szer

Csináljuk a fesztivált idén is!

2012. április 17.

 

 

 

 

Amerikában már megkezdődött az idei fesztivál szezon (igaz, nálunk ma épp újra tél lett...)! A Coachella fesztivált Dél-Kaliforniában, a Coachella-völgyben tartják április harmadik vagy utolsó hétvégéjén. A három napos zenei rendezvény rock, indie, hip hop és elektronikus fellépőket ígér a látogatóknak. Idén meghosszabbították a rendezvényt, emiatt két hétvégén keresztül tart a mulatság. Az első fele 13-tól 15-ig tartott, a másik ezen a hétvégén kerül megrendezésre. A sztárok sem hagyták ki kedvenc fesztiváljukat - farmersortot és gumicsizmát húztak a Coachella tiszteletére. Voltak akik a párjukat rángatták el kikapcsolódni (Kate Bosworth, Diane Kruger, Emma Roberts, Fergie, David Hasselhoff, Ian Somerhalder), de akadt olyan is, aki inkább egyedül mászkált (Katy Perry, Paris Hilton, Rihanna, Whitney Port, Vanessa Hudgens). Jared Leto és Kellan Lutz magányos farkasként menetelt, Lindsay Lohan az öccsét cipelte el, míg Lauren Conrad, Lea Michele, Emma Watson és Lilly Collins csajosan bulizott. A hétvége szenzációja, a több, mint 15 éve elhunyt 2Pac "fellépése" volt, aki hologramon jelent meg a színpadon, Snoop Dogg és Dr. Dre mellett. A bizarr előadás nagyon hiteles volt, a rajongók biztos sokkot kaptak a látványtól... Melyik fesztiválon futunk össze idén nyáron?

Nesze!Dia

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr714456828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.17. 19:38:46

Ez azér aljas köcsögség, hogy Magyarországon mindíg mindenben nekünk kell az utolsónak lenni, ott mindjárt fellép David Hasselhoff, és láthatnám szemtől szembe, itthon meg semmi, de geciség, nem?
süti beállítások módosítása