Nesze!szer

Nivea vitaminos tus

2012. április 15.

 

Tavasszal mindenki megújul, a fák kirügyeznek, új illatokat érzünk a levegőben, új illatokra vágyunk a bőrünkön is - (tudják ez a márketingesek is). 

A Nivea tavaszi illatok között a gyümölcsök a dominánsak, a pirosbogyós gyümölcsök kerültek előtérbe. Most vörös áfonyában, goji bogyóban és fekete áfonyában fürödhetsz és ha ez nem lenne elég, az acai bogyó egy nagy adag C-vitaminnal kényeztet. 

 

Ezek a gyümölcsök nagy mértékben tartalmaznak C-vitamint, hatékonyan ápolják bőrödet és nem utolsó sorban gyümölcsös illatuk a fürdőszobádba varázsolja a nyarat! 
Powerfruit Refresh vagy Powerfruit Relax, attól függően, hogy reggel vagy este szeretnéd hidratálni a bőrödet. 
 
(Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akik egyre inkább követelik részüket a tusfürdők, testápolók és arckrémek kínálatából. Őket ezen a tavaszon a megújult NIVEA for men Pure Impact tusfürdők várják, amik nemcsak leradírozzák bőrüket, de kisebb kivitelük miatt kevesebb műanyagot használnak el gyártásukhoz. )
 
Lepd meg magad vagy párod és legyen igazán pezsdítő ez a tavasz! 
 
Nivea Powerfruit Refresh 250 ml - 749 Ft
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr84382766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása