Nesze!szer

Hé Upper Est Siders, itt Pletykacica!

2012. április 14.

 


 
 
A Gossip Girl, az ötödik évada vége felé járva, a Birchbox-szal bizniszel. A Birchbox egy olyan szolgáltatás és oldal, amely egy pici dobozkába összepakolja az aktuális, toplistás beauty termékeket és tippeket, amelyeket jó áron árusít. Aztán az egészet leszállítja neked. A GG-vel is szuper üzletet kötöttek: a sorozat vezető sminkese (Amy Tagliamonti) és fodrásza (Jennifer Johnson) közreműködésével. Olyan dobozokat állítanak össze, amellyel te is a manhattani elit részének érezheted magad. A The Gossip Girl Birchbox azokat a szépségápolási termékeket fogja tartalmazni, amelyekkel olyan frizurát készíthetsz majd magadnak, mint Blair-é és olyan sikkes lehet a sminked, lehet mint Serenának. A ládikák debütálását az évad befejező részének napjára tették (május 14.). 
Mi addig leporoljuk a lábtörlőnket, hátha májusban egy Gossip Girl Birchbox-szal csenget a postás...(Chuck eszébe jut valakinek...)
Nesze!Dia
 
 

 

 

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr124426366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása