Nesze!szer

Izgi tavaszra Avon újdonságok!

2012. április 12.

 

 

Szeretnéd, hogy szempilláid megbabonázzanak mindenkit? Ilyenkor tavasszal van valami a levegőben - mi is érezzük -, ami  csábításra késztet. Erre a legtökéletesebb fegyvered lehet az AVON új Super Extreme Extend szempillaspirál, amely kétrétegű spirálkefével emeli ki és teszi még ragyogóbbá tekinteted. Ha eddig gondod volt a kisebb pilláiddal, most a szempillaspirál apró, gömbölyű spirálkeféjvel őket is könnyedén befestheted. 

 

És ha  mindez még nem lenne elég, próbáld ki a Solutions Youth bőrsimító szemkörnyékápolót, amely fokozza az elasztin termelést és még simábbá teszi a szemed körüli finom vonalakat. (Ugye tudod, hogy a régi arckrémedet most becserélik?)
 
Ha nemcsak a tekinteteddel szeretnél hódítani, akkor javasoljuk a Far Avay Exotic parfümöt, amiben a chai tea és a rózsa hozza el az orientális hatást.  
 
Ragyogj, illatozz tavasszal is! 
 
Avon Super Extreme Extend szempillaspirál - 2340 Ft
Avon Solutions Youth Minerals bőrsimító szemkörnyékápoló - 2370 Ft
Avon Far Away Exotic - 4950 Ft
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr134382923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása