Nesze!szer

Esküvői ruhák, sztárok, jótékonyság

2012. április 04.

 

 

 

Igazi Gyöngyszemet láthattok ma este. Ez ugyanis a neve az esküvő- és rendezvényszervező cégnek, akik jótékonysági estjüket tartják. Mi is mellé álltunk, na jó hogy, ezt már megszokhattátok.

Gyöngyszem a gyermekekért - Jótékonysági est, ez a hivatalos név. 

Ez az Országos Mentőszolgálat számára megy, már a bevétel. Egy aukción keresztül kerülnek kalapács alá alkalmi ruhák, amelyeket kisgyermekek életmentő ellátásához szükséges dolgokra fordítanak majd. Illetve az ebből bejött pénzt. Lesz itt kifutón Csisztu Zsuzsa a férjével, Sarka Kata a kislányával, Gombos Edina Albertóval, Tóth Gabi és Bebe pedig zenél. A közönségben is lesznek sztárok, nézzétek a közvetítést, a szépséges ruhákat és jöjjön össze sooook pénz, hogy a kicsik mindig a legjobb és leggyorsabb ellátást kaphassák! 

(Kb. 18.45 és 19.30 között megy a közvetítés!) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr774363603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása