Nesze!szer

Nem lehet rágyújtani? Vegyél Prada szandált!

2012. április 03.

 

 

A hétvége óta ugye nem lehet rágyújtani a szórakozóhelyeken, éttermekben. Megtaláltuk a megoldást, ha nehezen bírsz magaddal és nem akarsz rohangálni! Itt a Prada legújabb szandálja. Egyáltalán nem káros az egészségedre, maximum csak a lábad fájdul meg kicsit, ha sokat ácsorogsz benne.... Mondjuk "picit" drágább, mint egy doboz cigi, mert egészen pontosan 211 263 Forint és 75 fillér. Ja, ITT rendelheted, onnan vettük a furán forintosított árat! Na, tipegnél ebben a cigis szandiban?  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr334360405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spotty 2012.04.03. 12:50:54

Na ja. Biztos nem az én pénztárcámhoz mérten árulják, ha már Prada, pedig jópofa. Most szereztem egy ilyen mini kávéfőzőt: minu.me/-cafissimo Reggel egy ilyen szandi egy ilyen kávéval, Még a design is passzolna :)

beautyka 2012.04.03. 12:53:04

@spotty:
Pöpec darab, jó kávézást!
süti beállítások módosítása