Nesze!szer

Charlie Sheen szelleme nő lesz...

2012. március 23.

 

 

A baráti körünkben akad némi Két pasi meg egy kicsi függés. Így többen zokon is vették, hogy Charlie Sheen-t kirúgták a saját sorozatából, bár úgy hírlik, az életben is ugyanolyan (volt), mint a karaktere. Ám nem bírják őt feledni a nézők sem és most a készítők megidézik a szellemét. Az április 30-ai részben állítólag újra megjelenik az iszákos nagybácsi. Viszont a vicc az, hogy Kathy Bates alakítja majd őt. Igen, tényleg!

 

Kathy zseniális színésznő, Oscart és Golden Globe-ot is nyert már, viszont...Egy biztos, ha valami, hát ez tényleg szellemes ötlet, kérdés csak, milyen értelemben?! Mit gondoltok? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304335452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2012.03.23. 19:47:50

Inkább nem fejtem ki részletesen mit gondolok.De a lényeg: bullshit!! Charlie for president! Akinek sorozatban lévő karaktere nagyon sok férfinak bejönne :)

csárli hárper 2012.03.23. 21:25:17

ezen még nevetni sem tudok...
süti beállítások módosítása