Nesze!szer

Marilyn Monroe magyarral kente

2012. március 17.

 



 
Augusztusban lesz 50 éve, hogy eltávozott a legendás Norma Jeane Mortenson, ismertebb nevén Marilyn Monroe. A szexszimbólum az '50-es években élte fénykorát, mégis a mai napig emlegetjük őt, többek között egyedülló kisugárzása kapcsán. Örök szépség, mondják rá most is! 
Ügyelt is a szépségére! Marilyn állítólag vazelinnal, Erno Laszlo féle Active pHelityl Creammel (a világ egyik leghíresebb magyar szépségipari márkája, írtunk már róla ITT is). Ezek mellett NIVEA krémmel vagy "hormonkészítményekkel" kente be az arcát, hogy a stúdió világításai mellett is makulátlan ragyogjon az arca. "Nem szeretem a napbarnított bőrt. Sokkal jobban tetszik, ha a bőröm is 'szőke'." - mondta anno a The Daily Telegraphnak. Gene London szakértő szerint, a Monroe által használt hormonkészítmények megerősítették az arcán a szőke pihéket. "Neki volt a legerősebb arcszőrzete Hollywoodban." - állította. "Fotózások előtt mindig borotválni akarták az arcát, de Marilyn nem engedte. Azt mondta, hogy szebben csillog majd így a bőre - ahogy az arcára verődnek a fények - és nem kell alkalmazni semmilyen fotó technikát speciális lencsékkel, csipkével vagy vazelinnel, ahogy sok más sztár is tette." Akárhogy is, mi nem szőrözünk és továbbra is kedveljük Marilynt és örülnénk, ha az évforduló magasságában végre kiderülne, mi is halálával kapcsolatban a teljes igazság.
Nesze!Dia
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284321109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arisztotela 2012.03.17. 17:18:24

Sajnos ma már nem az van az Erno Laszlo krémekben, mint akkoriban, egyedül a splashing technikája ér aranyat. És úgy tudom, borotválkozott:).

bungics (törölt) 2012.03.18. 18:32:46

Érdekes, mindenhol eddig azt olvastam, hogy annyira zavarták a pihéi, hogy naponta borotválta az arcát.

beautyka 2012.03.18. 20:13:55

@bungics:
Teljesen igazad van, mi is így olvastuk eddig! De most azt írták régi forrásokra hivatkozva, hogy nem volt borotva...
Sose derül ki, ez a titok is a Kennedy fiúk lelkén száradhat... D
süti beállítások módosítása