Nesze!szer

Jönnek a Madonna cipők!

2012. március 13.

 

Madge újabb fába vágja a fejszéjét. Kezdte ugye azzal, hogy 2010-ben a lánya elindította saját divat vonalát, aztán látva ennek sikerét belendült a Truth or Dare project. Az első ugye egy parfüm, de Madge (material girl...) itt nem áll meg. Tegnap érkezett a bejelentés, az énekesnő cipőket is piacra dob az Aldo Group Inc-vel közösen. Hatvan variációról beszélnek, az árak pedig 89 és 349 dollár között lesznek. Csizmák, tűsarkúak és szandálok is a kollekció részét képezik majd, Arianne Philips stylist pedig a kreatív konzultás az egész produkcióban. Az Aldo cégnél inspirációként először átnézték azokat a cipőket, amelyeket Madonna viselt az elmúlt években... Ez két napnál biztosan tovább tartott, mert nem két pár sorakozhat a gardróbjában.

A topánok rendelhetőek lesznek majd az asos.com-on, beszerezhetőek pedig többek között a Macy's-ban, a Nordstrorm üzletekben is. (Ha egyéb üzleti vonatkozásokra is kíváncsi vagy ITT keresd a közleményt!) Még egy kicsit várnunk kell, mert őszre ígérik az első megjelenéseket... milyen furi is lesz, ha azt mondja az ember: hát ez nem igaz, a Madonna feltörte a lábamat....!? Ti vennétek egyébként a Madge topánokból?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr414314432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása